100% ZORGELOOS GENIETEN met GCS Campers!

100% AT YOUR SERVICE

Een camper kopen of huren omdat je zorgeloos wil genieten?

Tuurlijk! Zorgeloos genieten is zo belangrijk in ons leven. Zeker in deze dagen van drukte en stress. Daarom dat GCS Campers in zijn aanpak dit zorgeloos genieten helemaal bovenaan plaatst. Of u nu bij ons uw compacte camper wilt kopen of huren, wij zijn er voor u om ervoor te zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is zodat u enkel nog zorgeloos kan genieten.

Hoe we dit doen? Door onze gulden regels te hanteren! Zowel in de verhuur als de verkoop hanteren we deze regels. Zo zijn jij en wij zeker van een perfecte aankoop of een fantastische reis.

Binnenkort bieden we exclusief onze eigen campers aan met het grootste model tot 6,8m lang! Met als doel het beste slaap- en reiscomfort. Wil je hier meer over weten? Bel ons op of mail ons gerust eens!
Wij hebben geen ambitie om een grote dealer te worden maar wij willen onze klanten graag een persoonlijke service, comfort en vrijheid geven!

Daarom dat GCS Campers steeds “At Your Service” is!

Reistips nodig? Gewoon even gezellig langskomen? Nog kampeermateriaal tekort? Op de hoogte willen blijven van het laatste nieuws? Samen op zoek gaan naar oplossingen! Wij zijn er voor jullie!

Ook in de verhuur vergeten we jullie niet. We zorgen voor dé beste service. Al onze huurwagens zijn de nieuwste modellen 2021. Ze worden u volledige gepoetst en ontsmet afgeleverd. Ze zijn voorzien van alle materiaal dat nodig is om te reizen, zoals: borden, pannen, ontbijt toebehoren, gidsen tot zelfs peper, zout, kruiden en wijnglazen. Zo besparen we u heel wat uren die u meer kan spenderen aan uw heerlijke reis. Wij zorgen ook voor een "niet te vergeten"-lijstje. 

Bij het inleveren van het voertuig na uw mooie reis vragen wij enkel het sanitair proper af te leveren, dat de toilet cassette geledigd is en de frigo netjes is. Wij vragen ook dat er een oppervlakkige reiniging gebeurd alvorens het voertuig af te leveren. Zorg dat alle persoonlijke spullen uit de camper zijn! Wij zorgen ervoor dat het voertuig grondig gepoetst wordt voor de volgende huurder!

Draag zorg voor het voertuig, alsof het jullie eigen wagen is!
Voor vertrek wordt een uitgebreide uitleg voorzien zodat ook de nieuweling perfect op reis kan met onze campers!

GCS Campers is momenteel aan het uitbreiden met een nieuwe eigen werkplaats en bureel.
Met ons gepassioneerd en enthousiast team zijn we steeds “At Your Service”!
Bij ons ben u geen nummer en ook wij willen geen nummer zijn voor jullie! Respectvol, liefdevol en met veel aandacht staan wij elke dag opnieuw klaar voor u!

De Campervans van GCS Campers hebben heel wat voordelen:

- U bespaart tot 40% brandstofverbruik t.o.v. de semi-intergral, alkoof of intergral campers.
- Veel vlotter in rijden, minder windgevoelig, gemakkelijker in rijcomfort.
- Toegankelijker voor parkeerplaatsen.
- Goedkoper voor tolwegen, tunnels en overzetboten.
- Voordeliger tarief voor een staanplaats op vele campings.

en toch hebt u het volledig comfort!