TREKHAKEN

PRIJZEN VANAF 489  VAST SYSTEEM  FIX verstelbaar 

                                        515€  AFNEEMBAAR ACS verstelbaar 

VERLENGERS . VOOR BOVEN DE 750 KG sleep 

VANAF 490€ 

KABELSET 7 POLIG vanaf afhankelijk voor welk type 127€

KABELSET 13 POLIG   vanaf afhankelijk voor werk type voertuig 228€  MET MODULE 

prijzen naar gelang type voertuig. Ford- Fiat - Peugeot  - Citroën  - Opel - Mercedes -MAN - Volkswagen.  

Prijzen montage en bijkomende materialen in overleg met de klant. 

CHASSISVERLENGING FIAT DUCATO 2006-HEDEN

Voor de montage van een trekhaak, fietsendrager of scooterdrager op het chassis van een camper is meestal een stevige, voertuigspecifieke chassisverlenging nodig. Een eventueel reeds aanwezige chassisverlenging, ter ondersteuning van de opbouw, is daarvoor doorgaans niet sterk genoeg.

Is jouw camper gebouwd op het chassis van een Fiat Ducato, Peugeot Boxer of Citroën Jumper vanaf 2006? Dan is deze chassisverlenging specifiek geschikt voor jouw chassistype. 

Voertuigspecifieke chassisadapters

De set bestaat uit twee voertuigspecifieke chassisadapters en twee sterke, universele verlengprofielen. 

De chassisadapters worden gemonteerd aan het einde van het voertuigchassis. Met behulp van de universele profielen kan de monteur het chassis vervolgens verlengen. De verlengprofielen kunnen tot maximaal 170 centimeter op elke gewenste lengte worden gemaakt. 

Versterkingsset als alternatief

Is jouw camper al voorzien van een chassisverlenging? Dan is het versterken van de originele chassisverlenging mogelijk een alternatief voor het aanbrengen van een nieuwe chassisverlenging.  Hiervoor bieden wij voertuigspecifieke versterkingssets aan. 

Wij hebben voor de meeste Europese campermodellen een geschikte versterkingsset of chassisverlenging. Er is dus vrijwel altijd een passende oplossing. De Memo dealer adviseert je graag wat voor jouw camper de beste optie is.

Europese typegoedkeuring

Deze chassisverlenging is voorzien van Europese typegoedkeuring. Je kunt er gegarandeerd veilig mee de weg op. 

Camper trekhaak UCAMP

Verstelbaar en universeel

UCAMP is een unieke aanpasbare trekhaak dankzij zijn modulaire opbouw en diverse instelmogelijkheden . Hij is geschikt voor campers, sleepwagens en auto's met heftrucks.

Universele verstelbare trekhaak voor campers, sleepwagens en hefwagens

Aanpasbare en universele trekhaak voor campers

Trekhaak welke geschikt is voor de meeste campers  zowel voor autoframe constructies, verlengde autoframe constructies als busframe constructies.

UCAMP trekhaak past op  de meeste gangbare campers zoals Adria , Bavaria , Bürstner, Chausson, Dethleffs, Hobby, Hymer, Bimobil, Autosleeper, Eura Mobil en vele anderen.

Het is ook geoptimaliseerd om te passen bij de afmetingen van de meeste auto's  Citroen Jumper, Fiat Ducato, Ford Transit, Iveco Daily, Mercedes Sprinter, Peugeot Boxer, Renault Master, VW